diumenge, 18 de setembre del 2016

Responsabilitat i Igualtat social 


La nostra campanya "10 mesos, 10 valors", ha començat. El mes de Setembre és el mes de la Responsabilitat i la Igualtat Social. 

Clara Brull. 18/9/2016

Des de la nostra acadèmia col·laborar, amb el nostre granet de sorra, a divulgar la importància de treballar plegats per aconseguir que totes les empreses incloguin plans de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) a la seva estratègia, i totes les persones -a títol individual- fem accions que contribueixin a la igualtat social.

A nivell personal

Molts de vosaltres us preguntareu: "Però... i que puc fer jo?". En aquest article us donem unes quantes idees!

- Respectar el medi ambient: posar bombetes de baix consum, apagar la llum quan no la necessitem estrictament, dutxar-nos enlloc de banyar-nos, tancar l'aixeta quan ens rentem les dents, fer separació de residus, no llençar mai papers ni brutícia a terra...


- Col·laborar en projectes solidaris de forma periòdica: donació de sang, campanyes solidàries (a Estudiar és Fàcil farem una recollida d'aliments durant el mes de setembre, per tal de facilitar-la als col·lectius més desfavorits; farem una plantada d'arbres a la primavera; farem sessions de lectura de llibres als nens dels hospitals...)...

- Actuar amb ètica i justícia, i respectant sempre els drets humans en tots els àmbits de la nostra vida. 

A nivell empresarial

Des de la nostra empresa, estem elaborant un Manual de Bones pràctiques, amb l'ajuda de Respon.cat, ja que ens han donat l'oportunitat de formar part del Projecte RSC.Pime, un projecte en el qual participem un vintena d'empreses de l'àmbit català, i en el qual ens donen pautes i guies per a esdevenir empeses socialment responsables. 

A banda d'això, hem iniciat la campanya de la qual ja us varem parlar: "10 mesos, 10 valors", en el qual treballarem amb tots els nostres alumnes un valor cada mes del curs (confiança, creativitat, solidaritat, escolta activa, treball en equip...) i portarem a terme diverses campanyes solidàries que contribuiran a millorar el nostre entorn.

Us uniu a nosaltres?!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada